Jeg siger altid måske når mine klasse kammerater spørger og jeg ikke vil med ud for at træne.

Jeg siger måske selvom  jeg godt ved at det er noget jeg aldrig nogensinde får lyst til. Jeg  har nemlig prøvet det hele før med proteinpulver og et program, ja hele processen, men jeg  fandt heldigvis ret hurtigt ud af, at det med at træne og spise rigtigt  og sluge ulækkert proteinpulver ganske enkelt ikke var noget for mig,  og jeg har sidenhen skabt mig det billede af folk der styrketræner  at det er folk uden selvtillid, eller at de går i fitness for at komme  af med deres sex energi, da de ikke for noget derhjemme.

Jeg syntes  tit at jeg har ret i mine iagttagelser.

Dette er også grunden til at  jeg siger måske til mine venner, for det er ikke en diskussion jeg  har lyst til at tage med dem, da jeg ved at jeg har ret, og at det derfor  vil skade vores forhold, og vigtigst af alt deres selvtillid, at jeg  har gennemskuet dem, hvor de lige troede at de havde det perfekte skjold  oppe overfor os andre.

Men jeg ser altså lige igennem dem, og ser hvordan  fitness bare er en måde at skjule på hvor desperate de er over at  de ikke får noget sex, eller på en eller anden måde mangler social  accept, og det irriterer mig ganske enkelt at der ikke er andre der  kan se at de typer der ikke kan snakke om andet en træning og proteinpulver,  ganske enkelt bare er desperate folk der ikke ander hvad de skal gøre  af sig selv, og det er derfor mig der kommer til at se dårlig, eller  nærmere doven ud når jeg siger nej til deres talrige spørgsmål om  jeg ikke vil med ud at træne og at jeg bare kan få lidt proteinpulver  af dem, hvis jeg har lyst til at smage.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>