En personlig træner er ikke kun for elitesportsfolk

Jeg havde altid troet at en personlig træner var kun for elitesportsfolk eller folk med mange penge. Men der tog jeg meget fejl.

Jeg skulle på slankekur fordi min læge havde sagt at det var kritisk for mit helbred at jeg tabte mig. Jeg vidste det godt selv, fordi på badminton banen blev jeg mere og mere forpustet. Derfor satte jeg mig for at i det nye år skulle jeg give det en skalle.

Jeg tænkte på hvilken vej jeg skulle gå, om jeg skulle finde en kostplan eller diæt hvor jeg kunne sulte mit til et vægttab eller om jeg skulle gå den mere aktive vej hvor jeg, smed de overflødige kilo ved at træne.

Jeg vidste af erfaring at “sulte” metoden hvor jeg var sulten hele tiden også gjorde at jeg blev meget irritable. Og nemt uvenner med folk. Så jeg valgte trænings vejen, jeg skulle tabe mig mig, ikke blive uvenner med folk.

Jeg started med at Google “træningsprogram til vægttab” og fandt en side der der forklarede om hvor meget den rigtige motivering betyder, hvis man skal opnå de bedste resultater på den korteste tid.

Min konklusion efter at have læst artiklen var at jeg skulle have en personlig træner, en der kunne lægge det rigtige træningsprogram og lave de rigtige kostplaner, som vill gøre at jeg tabte mig mest muligt på den korteste tid. Og sidst og ikke mindst have en til at hjælpe mig med motivationen og kontrollerer mine resultater.

Jeg tænkte først at det var kun for elitesportsfolk, og var meget dyrt, men her tog jeg meget fejl.

Der var i artiklen også et link til en personlig træner online. Jeg undersøgte hvad det var for noget, det viste sig at det ikke var ikke dyrt og det var for alle, ikke kun for eliten.

Jeg signede up, og fik en personlig træner, jeg må sige det var mere effektivt end jeg havde turde håbe på, jeg tabte mig på rekordtid, og det var ikke noget med at gå sulten i seng.

Han lavede kost og træningsplaner der supplerende hinanden, så jeg fulgte en diæt der arbejdede sammen med min træning, på den bedst mulige måde.

Det bedste var han sendte mig SMS’er hver dag og huskede mig på min træning og hvad jeg skulle spise.

Idag er der gået 3 uger med programmet og jeg har allerede tabt 5 kg. Det kan jeg takke www.bodytreatment.dk for.

 

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>